Top Pony

NIEUWS

Ter dekking: Capaccio van Orchid's nrps x new forest

€ 350,00
Geb: 22.07.2005
Kleur: Vos
Stokmaat: 147 cm
Fokker: Stal Orchid's Fam. van Laar in Zeeland
Vader: Casper
Moeder: Orchid's Linda
V.M.: Kantje's Ronaldo

De afstamming van Capaccio van Orchid`s is er een van zeldzame klasse. Vader Casper behoort tot de meest invloedrijke springpony leveranciers van de laatste decennia. Top springpony`s zoals: Balou, Carl ,Babylou, Concorde, Chaplin, Cilas, Butterfly, Rozoe, Dj Tiesto, Cash, Rivona V, Floortje stammen allen af van Casper. Capaccio van Orchid`s heeft ook een enorme dosis springgenen meegekregen van zijn moeder Orchid`s Linda. Zij is een dochter van Kantje`s Ronaldo. Deze stempelhengst behoort tot de beste springpony leveranciers uit de geschiedenis. Top springpony`s zoals: Orchid`s Karwin, Mirror, Romantico, Fred, Mad max, De Hiofstede Halesius, antje`s Allard, Kantje`s GoGo, Jakiro stammen af van Kantje`s Ronaldo. In de moederlijn zien we vervolgens een op een stapeling van het beste New Forest springbloed o.a. Watershof Pretendent. Een van de top sportnakomelingen van Watershof Pretendent is Mister Amontinaro hij behaalde een gouden medaille op het EK 2004.

Capaccio van Orchid`s komt uit de fokkerij van Stal Orchid`s van Fam. van Laar deze stal bracht al meer dan 10 internationale springpony`s.

Natuurlijke dekking na afspraak, opsturen van vers sperma is ook mogelijk.

Voor meer info en tarieven Bel: 0478-532407 of Kijk op www.joshouwen.nl


 


EDSILIA Fokker J.W. van Huigenbos

De negen jarige Edsilia (krimh ox x Briljant NF) kreeg als veulen in Lunteren een eerste premie en liep op de derde plaats in een zeer goede veulenrubriek van zeven deel-nemers, die alleemaal een eerste premie kregen en waarvan er vier naar Ermelo mochten. Inmiddels springt ze onder Jordan Whitaker op het hoogst mogelijke niveau in de ponysport en eindigde ze op het EK in Freudenberg Individueel dertiende en in het landenteam als eerste.